Over ons

 

 

Samen zijn wij met zijn allen verantwoordelijk voor het succes van ons kantoor. Piet Jacobs senior startte in 1946 en zoon Piet junior nam samen met zijn echtgenote Phiel het stokje in 1984 over. Sinds 2013 hebben zij alle activiteiten overgedragen aan het huidige team. Het kantoor is steeds meegegroeid met de tijd en beantwoordt aan alle eisen die tegenwoordig aan een financieel advies- en assurantiekantoor gesteld worden, zoals alle gestelde kwaliteitseisen en wettelijke regelingen.

 

 

 

 

Jo Vanovermeere

 

Family man Jo is erkend hypotheekadviseur en een vertrouwde gesprekspartner binnen ons team, met name als het gaat om verzekeringen en hypotheken. Hij staat garant voor een complete analyse en betrokken advies geheel gericht op uw persoonlijke situatie. Voorheen was Jo werkzaam op financiële afdelingen bij zowel het bedrijfsleven als bij de overheid. Privé is Jo een enthousiast muziekliefhebber en actief muzikant.

 

 

 

 

 

Michiel van der Werf

 

Al geruime tijd is Michiel als zelfstandige actief op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Door persoonlijke omstandigheden is hij nog maar beperkt actief en daarbij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op kantoor. Met name de organisatorische planning behoort tot zijn aandachtsgebied. Michiel is daarnaast sportief actief en bovenal een begenadigd hobbykok.

 

 

 

 

Ondersteunend team

 

Het ondersteunende team bestaat uit 3 pittige dames die van wanten weten. Chantal, Tessie en Marita dragen zorg voor alle administratieve en ondersteunende taken. Ook verzorgen zij de telefonische contacten met de relaties en maatschappijen.

 

 

 

Marita Hanssen - Hochstenbach

 

Marita is op ons kantoor het aanspreekpunt voor alle schades. Van de eerste melding t/m de volledige afhandeling wordt door haar enorme betrokkenheid en maximale inspanning de best mogelijke afwikkeling voor onze relaties nagestreefd. En het mag gezegd worden: ze zet de puntjes op de i waar dat nodig is. Door haar ambitieuze inbreng gaat er geen onvolledig dossier de kast in of de deur uit. Verder vervult zij een adviserende rol voor klanten op het gebied van particuliere en zakelijke schadeverzekeringen.

 

 

 

 

 

Chantal Rosenau - Jacobs

 

Steeds een hartelijk welkom bij ons op kantoor is voor een groot deel toe te rekenen aan Chantal. Als hondenliefhebster is zij dagelijks bezig met de zorg voor haar dieren en daarnaast ook nog sportief in de weer. Die zorg past zij ook toe in haar werk, zowel bij dossierverwerking als bij ondersteunende taken. Chantal is de vrolijke noot binnen ons team, hetgeen een goed tegenwicht biedt voor haar enorme betrokkenheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tessie Crombach - Van Hugten

 

Met haar artistieke gaven is Tessie de creatieve geest van onze binnendienst. Naast de boekhoudkundige administratie ondersteunt zij de buitendienst met name op het gebied van levens- inkomensverzekeringen en onderhoudt zij met klanten contact op dit gebied. Als creatieveling vind je haar thuis in de weer met stoffen, schilderijen en rakistoken.

 

 

 

 

 

 

 

Suzanne Scheepers

 

Sinds februari 2019 is ons team uitgebreid met de komst van Suzanne. Zij is reeds langer actief op het gebied van verzekeringen en staat met haar ervaring in voor een vertrouwd en gedegen advies. Binnen ons team vertegenwoordigt zij de rol van adviseuse in de buitendienst. Als jonge moeder is zij niet alleen thuis, maar zeker ook bij onze klanten, betrokken, sociaal en heeft zij een luisterend oor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gallery/jo
gallery/michiel
gallery/marita
gallery/chantal
gallery/tessie
gallery/photo-2019-02-20-18-24-30 (1)