Over ons

 

 

Samen zijn wij met zijn allen verantwoordelijk voor het succes van ons kantoor. Piet Jacobs senior startte in 1946 en zoon Piet junior nam samen met zijn echtgenote Phiel het stokje in 1984 over. Sinds 2013 hebben zij alle activiteiten overgedragen aan het huidige team. Het kantoor is steeds meegegroeid met de tijd en beantwoordt aan alle eisen die tegenwoordig aan een financieel advies- en assurantiekantoor gesteld worden, zoals alle gestelde kwaliteitseisen en wettelijke regelingen.

 

 

 

Michiel van der Werf

 

Om persoonlijke redenen heeft Michiel vanaf maart dit jaar zijn actieve werkzaamheden als adviseur bij ons kantoor gestaakt. We kijken terug op een prettige samenwerking en zullen de fijne collegiale contacten gaan missen. Ook veel van onze relaties hebben in de afgelopen jaren een warme band met Michiel opgebouwd en wij zullen zo goed als wij kunnen in de voetsporen treden om eenzelfde dienstverlening te waarborgen. 
We wensen Michiel veel succes in het uitvoeren van zijn verdere plannen en hopen dat zijn gezondheid hem in staat stelt nog vele jaren daarvan te kunnen genieten. 
Uiteraard is ons team u graag van dienst als u vragen heeft. Wij zullen er alles aan doen om de dienstverlening op de vertrouwde voet voort te zetten.

 

 

 

 

 

 

Jo Vanovermeere

 

Family man Jo is erkend hypotheekadviseur en een vertrouwde gesprekspartner binnen ons team, met name als het gaat om verzekeringen en hypotheken. Hij staat garant voor een complete analyse en betrokken advies geheel gericht op uw persoonlijke situatie. Voorheen was Jo werkzaam op financiële afdelingen bij zowel het bedrijfsleven als bij de overheid. Privé is Jo een enthousiast muziekliefhebber en actief muzikant.

 

 

 

 

 

Ondersteunend team

 

Het ondersteunende team bestaat uit 3 pittige dames die van wanten weten. Chantal, Marita en Marie Chantal dragen zorg voor alle administratieve en ondersteunende taken. Ook verzorgen zij de telefonische contacten met de relaties en maatschappijen.

 

 

 

Marita Hanssen - Hochstenbach

 

Marita is op ons kantoor het aanspreekpunt voor alle schades. Van de eerste melding t/m de volledige afhandeling wordt door haar enorme betrokkenheid en maximale inspanning de best mogelijke afwikkeling voor onze relaties nagestreefd. En het mag gezegd worden: ze zet de puntjes op de i waar dat nodig is. Door haar ambitieuze inbreng gaat er geen onvolledig dossier de kast in of de deur uit. Verder vervult zij een adviserende rol voor klanten op het gebied van particuliere en zakelijke schadeverzekeringen.

 

 

 

 

 

Chantal Rosenau - Jacobs

 

Steeds een hartelijk welkom bij ons op kantoor is voor een groot deel toe te rekenen aan Chantal. Als hondenliefhebster is zij dagelijks bezig met de zorg voor haar dieren en daarnaast ook nog sportief in de weer. Die zorg past zij ook toe in haar werk, zowel bij dossierverwerking als bij ondersteunende taken. Chantal is de vrolijke noot binnen ons team, hetgeen een goed tegenwicht biedt voor haar enorme betrokkenheid.

 

 

 

 

 

 

Marie Chantal Dikovec - Hundscheid

 

Sinds juni 2019 is ons team uitgebreid met de komst van Marie Chantal. Zij heeft jarenlange ervaring opgedaan in administratieve ondersteunende functies. Binnen ons kantoor is Marie Chantal eerste aanspreekpunt voor onze verzekerden als het gaat om een schademelding en is zij verantwoordelijk voor de correcte afhandeling daarvan. Betrokkenheid en een luisterend oor maken dat de klanten zich bij haar al snel thuis voelen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gallery/jo
gallery/michiel
gallery/marita
gallery/chantal
gallery/252a7086-4f5d-4fd1-bad6-09ecdc7d65fc