Visie

 

In balans

 

Ons bedrijf is gevestigd in een voormalig convent van de minderbroeders Franciscanen. Een bijzondere locatie waar bewust voor is gekozen, omdat ook óns bedrijf een boodschap heeft. Net als de eerdere bewoners van ons pand hebben wij namelijk door de jaren heen een sterk gevoel voor de juiste verhoudingen ontwikkeld. Verwacht van ons dus geen uitspraken die wij niet kunnen waarmaken, maar wel steeds een gedegen en uitgebalanceerde kijk op uw financiële zaken.

 

Vanuit die overtuiging onderschrijven wij tevens de uitgangspunten van maatschappelijk verantwoord  en duurzaam ondernemen. Wij zijn van mening dat ondernemen niet uitsluitend gericht dient te zijn op economische prestaties (profit), maar dat ook het respect telt voor de sociale kant (people) binnen de ecologische randvoorwaarden (planet). Wij ondersteunen in die zin als bedrijf met regelmaat diverse maatschappelijke activiteiten. Klik voor meer info hier.

 

Daarnaast verbinden wij ons ook graag aan kunstzinnige initiatieven. We verenigen het nuttige met het aangename in, u raadt het al: de juiste verhouding. Loopt u gerust eens binnen als wij een expositie herbergen. Graag nodigen wij u ook op locatie uit voor door ons ondersteunde (kunst)initiatieven.